Παγκόσμιο συνέδριο της IPA για σεμινάριο

2023/10/31 at 4:34 ΜΜ 31/10/2023 newsroomΜε απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 66ο παγκόσμιο συνέδριο της IPA (Διεθνής ένωση αστυνομικών) στην Αθήνα.
Το συνέδριο που έμοιαζε πραγματικά με ένα σεμινάριο οργάνωσης έγινε ενώπιον πλήθους κόσμου και χαρακτηρίστηκε από έντονη συμμετοχή και αυξημένο ενδιαφέρον από πλευράς όλων των παρευρισκομένων και αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές.
Ο πρόεδρος Βλάσης Βαλατσος και το διοικητικό συμβούλιο του ελληνικού τμήματος της IPA φιλοξένησαν στην Αθήνα μέλη της οργάνωσης τα οποία ήρθαν από 70 διαφορετικές χώρες.
Μετά το πέρας του συνεδρίου τα μέλη από όλες τις αποστολές της IPA δήλωσαν ενθουσιασμένες για την μοναδική ελληνική φιλοξενία αλλά και για την άρτια οργάνωση.
Άξιο ιδιαίτερης αναφοράς είναι το γεγονός ότι η ελληνική αντιπροσωπεία κατάφερε να εκλέξει δύο αντιπροσώπους στο παγκόσμιο συμβουλιο .
Η Σοφία Λογαρίδου εξελέγη στη θέση του εσωτερικού ελεγκτή μεταξύ δέκα διαφορετικών υποψηφίων οι οποίοι προέρχονταν αντίστοιχα από δέκα διαφορετικές χώρες.
Η Ελληνίδα εκπρόσωπος κατέλαβε την πρώτη θέση μετά από την ψηφοφορία ενώ ο εκπρόσωπος της Βρετανίας πήρε τη δεύτερη θέση. Η εκλογική διαδικασία χαρακτηρίστηκε επίσης από άλλη μία ελληνική επιτυχία.
Ο Χρήστος Παργινός ήταν ο δεύτερος Έλληνας που εξελέγη καθώς κατέλαβε μετά από ψηφοφορία τη θέση του προέδρου της διεθνούς επιτροπής πολιτιστικών θεμάτων .