Το ΤΖΟΚΕΡ αλλάζει από την 1η Δεκεμβρίου – Θα μοιράζει 100.000 ευρώ σε κάθε τυχερό

2023/11/22 at 2:12 ΜΜ 22/11/2023 newsroom 

Το ΤΖΟΚΕΡ αλλάζει από την 1η Δεκεμβρίου – Θα μοιράζει 100.000 ευρώ σε κάθε τυχερό της 2ης κατηγορίας και τουλάχιστον 1 εκατ. ευρώ στην 1η κατηγορία

Μετά το ΛΟΤΤΟ, τη σκυτάλη στην ανανέωση των παιχνιδιών του ΟΠΑΠ παίρνει το ΤΖΟΚΕΡ. Το δημοφιλές παιχνίδι αλλάζει μορφή και, από την 1η Δεκεμβρίου, μοιράζει πιο πολλά σε πιο πολλούς, με τους παίκτες να διεκδικούν μεγαλύτερα έπαθλα.

Συγκεκριμένα, οι νικητές της δεύτερης κατηγορίας θα κερδίζουν από 100.000 ευρώ*, ενώ το μεγάλο έπαθλο που θα διεκδικούν οι παίκτες θα ξεκινά πλέον από το 1.000.000 ευρώ, αντί για τις 600.000 ευρώ.

Η πρώτη κλήρωση του νέου ΤΖΟΚΕΡ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου.

Κατάθεση δελτίων στα καταστήματα ΟΠΑΠ και στο opaponline.gr

Οι κληρώσεις του νέου ΤΖΟΚΕΡ θα συνεχίσουν να πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή στις 22:00 και θα μεταδίδονται ζωντανά από το κανάλι του ΟΠΑΠ στο Youtube.

Οι παίκτες μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους στα καταστήματα ΟΠΑΠ όλης της χώρας, καθώς και διαδικτυακά μέσω του opaponline.gr έως και μισή ώρα πριν από κάθε κλήρωση.

Στο ανανεωμένο ΤΖΟΚΕΡ θα συμμετέχουν όσα δελτία κατατεθούν από τη 1 Δεκεμβρίου και έπειτα.

Νέο δελτίο ΤΖΟΚΕΡ

Νέα μορφή αποκτά και το δελτίο ΤΖΟΚΕΡ στα καταστήματα ΟΠΑΠ, χωρίς να αλλάζει ο τρόπος συμπλήρωσης του. Οι παίκτες θα μπορούν να επιλέξουν πλήρες ή τυποποιημένο σύστημα, έχοντας στη διάθεσή τους και τη δυνατότητα τυχαίας επιλογής αριθμών.

Επιπλέον, θα μπορούν να πάρουν μέρος σε ομαδικό δελτίο, να συμμετέχουν σε συνεχόμενες ή μελλοντικές κληρώσεις, καθώς και στην κλήρωση του ΠΡΟΤΟ.

18+ επίγειο, 21+ ψηφιακό |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις