Κασσελάκης: πότε ορκίζεται και πότε παίρνει …απολυτήριο

2024/03/18 at 1:03 ΜΜ 18/03/2024 newsroom

Στις 29 Μαρτίου, ανήμερα των γενεθλίων του, αναμένεται να ορκιστεί ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος από χθες, Παρασκευή (15.03.24) έχει φορέσει τα χακί, υπηρετώντας ως απόδημος στο στρατόπεδο στη Θήβα.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η πρώτη ημέρα του Στέφανου Κασσελάκη στο στρατόπεδο στη Θήβα κύλησε ομαλά, με τον ίδιο να βρίσκεται σε πολύ καλή διάθεση, ακολουθώντας πιστά το πρόγραμμα της εκπαίδευσης.

Σήμερα, Σάββατο (16.03.24) είναι ημέρα επισκεπτηρίου στο στρατόπεδο, ωστόσο δεν υπάρχει ενημέρωση για τον αν ο κ. Κασσελάκης θα δεχτεί κάποια επίσκεψη. Πάντως, έχει επικοινωνήσει με συνεργάτες του και δικούς του ανθρώπους μέσω μηνυμάτων.

Ο ίδιος έχει ενταχθεί σε θάλαμο μαζί με άλλους 15 νεοσύλλεκτους, συμμετέχει στο πρόγραμμα της εκπαίδευσης και στα κενά που υπάρχουν, εργάζεται. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, του έχει παραχωρηθεί γραφείο αξιωματούχων, προκειμένου να εκπληρώνει τις υποχρεώσεις που έχει ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Κασσελάκης δεν επιθυμεί να συμμετέχει σε κάποια από τις τρεις ομάδες εξοδούχων που θα πάρουν άδεια μιας ημέρας λόγω της Καθαράς Δευτέρας.


Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ενταγμένος στο τρίτο γκρουπ των εξοδούχων, αλλά δεν θα κάνει χρήση του δικαιώματός του για χορήγηση άδειας.

Θα παραμείνει στο στρατόπεδο έως τις 29 Μαρτίου, όποτε θα ορκιστεί, στη συνέχεια θα λάβει άδεια ορκωμοσίας, με την παρέλευση 5 ημερών θα επιστρέψει στο στρατόπεδο, από όπου θα πάρει το απολυτήριο.