Λάνθιμος: τι ανέβασε ο Μητσοτάκης στο Χ για την επιτυχία του

2024/03/11 at 1:28 ΜΜ 11/03/2024 newsroomΤον Γιώργο Λάνθιμο συνεχάρη, με ανάρτησή του στο X ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή τις 4 διακρίσεις που απέσπασε η ταινία του, «Poor Things» στα φετινά Όσκαρ.

Συγκεκριμένα, ο πρωθυπουργός ανέφερε:

«Χίλια μπράβο στον Γιώργο Λάνθιμο για τις 4 διακρίσεις που κατέκτησε στα φετινά Όσκαρ με την ταινία του «Poor Things». Η ξεχωριστή ματιά και η μοναδική αφηγηματική του δεινότητα δεν καθήλωσαν, απλώς, τους φίλους του κινηματογράφου, αλλά γέμισαν με υπερηφάνεια όλες και όλους μας.

Στο πρόσωπο και στο έργο του Γιώργου καθρεφτίζεται η Ελλάδα της διαρκούς αναζήτησης, της δημιουργίας και της προόδου. Εύχομαι αυτά τα σπουδαία βραβεία να είναι μόνο ένας από τους πολλούς ακόμα σταθμούς του προς την κορυφή της 7ης Τέχνης. Και το καλλιτεχνικό του όραμα να εμπνέει όλο και περισσότερο, όλο και περισσότερους.

Συγχαρητήρια και πάλι».

Χίλια μπράβο στον Γιώργο Λάνθιμο για τις 4 διακρίσεις που κατέκτησε στα φετινά Όσκαρ με την ταινία του «Poor Things». Η ξεχωριστή ματιά και η μοναδική αφηγηματική του δεινότητα δεν καθήλωσαν, απλώς, τους φίλους του κινηματογράφου, αλλά γέμισαν με υπερηφάνεια όλες και όλους μας. pic.twitter.com/RUktmyLPGw

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) March 11, 2024