Ανοικτά προαιρετικά τα καταστήματα την Κυριακή

2021/07/09 at 11:35 ΜΜ 09/07/2021 NewsRoom

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών σε συμφωνία με το Υπουργείο Ανάπτυξης & Επενδύσεων, ανακοινώνει ότι τα καταστήματα θα παραμείνουν προαιρετικά ανοιχτά την Κυριακή 11 Ιουλίου 2021, με προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας από 11:00’ έως 18:00’.
Ο ΕΣΑ τονίζει πως: «Οι εμπορικές επιχειρήσεις έχουν αποδείξει την άρτια τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων και αναμένουν το καταναλωτικό κοινό να καλύψει τις ανάγκες του επιλέγοντας από μεγάλη γκάμα προϊόντων, σε πολύ χαμηλές τιμές, πραγματοποιώντας τις αγορές του σε απόλυτα ασφαλές περιβάλλον».
Επίσης ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών, έκανε γνωστό πως: «Η Ελένη Πρωτογέρου, πρόεδρος του ΣΕΕΑΑ και μέλος του Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, συναντήθηκε με τον Γ.Γραμματέα Εμπορίου & Καταναλωτή κύριο Σωτήρη Αναγνωστόπουλο, παρόντος του Κωνσταντίνου Μαραγκού προέδρου του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου.
Η συζήτηση επικεντρώθηκε σε θέματα που αφορούν την αγορά και συνεχίστηκε με ειδική αναφορά στα προβλήματα του κλάδου των ανταλλακτικών αυτοκινήτου, όπως θέματα πολυεθνικών εταιρειών, ανταγωνισμού, ηλεκτροκίνησης και ηλεκτρονικού εμπορίου».
ertnews.gr